Modne tkanine za ženske

Ustvarjanje modnih tkanin zahteva predano in dobro usposobljeno oblikovalsko ekipo, ki zna ujeti trenutek, hkrati pa navdušiti s svojo ustvarjalnostjo in inovativnostjo. Ustvarjanje luksuznih tkanin za oblačila namreč zahteva predanost, tradicijo in zavezanost.

Nostalgična igra

Naša kolekcija JZ 22/23 črpa navdih iz najnovejšega navdušenja nad slogi poznih 60. in zgodnjih 70. let s subtilnimi pridihi secesije. Barve in barvne kombinacije spominjajo na notranjo opremo iz tistega obdobja s čistimi in privzdignjenimi zimskimi odtenki. Tu so vintage cvetlice, kontrastne mešanice geometrijskih in cvetličnih vzorcev, pa tudi boemsko cvetje in igriva geometrija. Te barve in kombinacije dvigujejo razpoloženje in optimističen občutek, podobno kot v cenjeni Netflixovi seriji The Queen’s Gambit, iz katere smo črpali veliko navdiha.

Vabilo narave

Živimo v času, ki zahteva ponovno povezavo z naravo. Narava nam daje življenje in izjemno pomembno je, da to povezavo ohranimo za naše in prihodnje generacije. Naša kolekcija JZ 22/23 temelji na čudesih naravnega sveta, ki nas obkroža. Pri njenem ustvarjanju nas je še posebej pritegnila lepota zimskega vrta. Kolekcija ponazarja in slavi zapletene podrobnosti razkošja narave in moč, ki jo ima na nas.

Si želite prejeti vzorce naše najnovejše ženske kolekcije?

Stopite v stik z nami.

Kultura obrti

Zdi se, da so tradicionalne obrti v svetovni kulturi pridobile brezčasen status. Vzorec Paisley je brezčasen in luksuzen, medtem ko ima ročno izdelana geometrija pomembno dekorativno vlogo. Celoten videz je brezčasen in klasičen z občutkom dediščine.

Vas zanima naša jesensko-zimska kolekcija 2022/23?

Naročite vzorce