Tkanine za moške srajce

Tkanine za moške srajce so naš glavni izdelek, ki ga izdelujemo že desetletja. Naš odličen oblikovalski oddelek ter obsežno znanje in izkušnje na področju tiskanja in proizvodnje zagotavljajo, da se lahko naši partnerji iz modne industrije vedno zanesejo na našo kakovost

Vsaka potiskana tkanina za moške srajce ki jo podpiše Tekstina, je večmesečna zgodba, ki se začne v oblikovalskem oddelku, kjer se razpravlja o idejah in se jih ocenjuje. Naš umetniški vodja skrbno kurira ideje in navdihe ter jih počasi nadgrajuje s trendi za prihodnje sezone, splošnimi modnimi trendi in nasveti samostojnih oblikovalcev.

Po pregledu začetnih idej se lahko začne pravo oblikovanje.
Oblikovalska ekipa pripravi na stotine skic, osnutkov in risb, ki jih nato združi v zgodbe.
Vsaka zgodba predstavlja profil končane tkanine bombažne srajce:
material za formalne srajce za poslovne priložnosti ali bolj sproščene vzorce za vsakdanje nošenje in prosti čas.

Zasnove, ki izpolnjujejo merila kakovosti, se nato razvijejo do popolnosti. Vsaka postavitev bombažne srajčne tkanine se skrbno pregleda in pripravi za proizvodnjo.
Posvetimo se vsaki podrobnosti vsake postavitve in potrebujemo več dni, da pridemo do končnega rezultata, ki ga z veseljem predstavimo modni industriji.

Želite prejeti vzorce naših najnovejših kolekcij tkanin za moške srajce?

Stopite v stik z nami.

Poletje 2023

Tropske vibracije

Lahkotno vzdušje eksotičnih poletnih počitnic z ležanjem na soncu in neprekinjeno zabavo v klubu. Barve odražajo poletno razpoloženje, kontrast pa je ustvarjen s prepletanjem barv, ki jih najdemo v naravi in umetnih barv poletne zabave. Vzorci prikazujejo palme, liste in eksotične živali ter z geometrijskimi vzorci in ombréjem odražajo slog safarija.


Nova ljudskaizročila

Topli, nostalgični vzorci davno minulih časov za moškega, ki je močno čustveno povezan s starimi časi. Uživa v občutku svobode, želi si ponovno plesati, si privoščiti še en okus festivalskega življenja z občutkom nostalgije in z željo po ponovnem razmisleku o tradiciji. Vzorci so orientalsko cvetlični, geometrijski ali mozaični in dajejo retro občutek, ki daje vtis optimizma v novih začetkih.


Dnevne rutine

Svež, hiter in igriv vsakdan mladih strokovnjakov, ki so radi videti pametni in modni. Njihove rutine so nove in prilagodljive, njihov življenjski slog pa je svež in sodoben. Barvno razpoloženje je svetlo, sveže in pastelno, vzorci pa so klasični s sodobnim pridihom ter vključujejo pogovorne in manjše vzorce.


Na prostem

Živeti v mestu, vendar biti na prostem: uloviti veter na čolnu, plezati po gorah, smučati ali preprosto uživati v svežem zraku v naravi. Okolju prijazno življenje nekoga, ki rad je domače jedi in poskuša ohraniti naravo v njeni najčistejši obliki. Naravno, mehko barvno razpoloženje je ujeto v botaničnih kamuflažnih, geometrijskih in abstraktnih cvetličnih vzorcih.


Vas zanima naša kolekcija tkanin za moške srajce?

Naročite vzorce

Vse naše vzorce in tkanine razvijamo v skladu z omejitvami in možnostmi, ki nam jih ponuja tehnologija, ki jo uporabljamo. Da bi optimizirali vsak vidik, oddelek za oblikovanje tesno sodeluje s strokovnjaki za tiskanje in proizvodnjo, da bi zagotovili, da končni rezultat ustreza viziji oblikovalca in zahtevam kakovosti proizvodnega procesa.